10 gode grunner til hvorfor du bør komme på kostveiledning

Ble årets påskeegg altfor stort? Innerst inne vet du hvor lurt det er å ta i mot gode råd. Her er 10 gode grunner hvis du trenger et siste spark før du bestiller time etter påskeferien

1. Vi hjelper deg å komme i gang!

Har du vurdert å gjøre kostholdsendringer, men synes det er vanskelig å komme i gang og vite hvor du skal begynne? På kostveiledning kan du få enkle tips til hvor du bør starte og kanskje den nødvendige motivasjons-«boosten» til å komme i gang!

2. Du får en grundig vurdering av kostholdet ditt

Hvordan er måltidsrytmen din? Spiser du nok frukt, grønnsaker, fisk og fullkorn? Bør du ta noen kosttilskudd? Dette og mye mer vil du få svar på i en kostveiledning.

3. Du gjør en god gjerning ved å hjelpe studentene som trenger praksis

For at studentene skal bli gode kostveiledere etter fullført utdannelse er det kjempeviktig med praksis i studiet. For å få til det er vi helt avhengig av at studentklinikken har tilstrømming av klienter.

4. Individuelt tilpassede råd

For at det skal være mulig for deg å følge kostrådene vi gir, er det viktig at de er realistiske og gjennomførbare for deg. Derfor tilstreber vi å gi råd og veiledning som er tilpasset din livsstil, dine forutsetninger og dine mål!

5. Kostveiledningen kvalitetssikres av en klinisk ernæringsfysiolog

Veiledningen gjennomføres av en tredje-års student på bachelor i ernæring. Det er imidlertid alltid med en erfaren klinisk ernæringsfysiolog som veileder.

6. Kroppsanalyse

Vi har en av markedets beste Tanita-vekter der man kan få gjort en kroppsanalyse via bioimpedansmåling. Dette gir deg en kartlegging av blant annet fettprosent og muskelmasse i hele kroppen! Hos oss får du målt muskemasse og fettprosent på denne helt gratis. Vanligvis betaler du flere hundrelapper for dette.

7. Kostveiledningen følger norske helsemyndigheters anbefalinger

Det vektlegges at kostrådene som gis er godt underbygget av forskning, og ikke av seneste ukes medieoppslag. Du kan derfor være trygg på at veiledningen du får er i tråd med kostrådene fra norske helsemyndigheter.

8. Næringsberegning av kosthold

Ønsker du et mer detaljert innblikk i for eksempel hvor mange kalorier du spiser i forhold til behovet ditt? Om du får i deg nok protein i forhold til treningsmengden din? Eller kanskje om du får i deg nok kostfiber, jern eller kalsium? Vi kan gjøre beregningen for deg.

9. Vi følger deg opp!

Har du behov for mer veiledning eller ønsker å se om fettprosenten din har endret seg over tid? Eller kanskje du trenger hjelp for å holde motivasjonen opp? Alle som kommer på studentklinikken vil få tilbud om oppfølgingstimer.

10. Det er gratis og sentralt i Oslo

Sist men ikke minst; tilbudet er helt gratis! Det gjelder både kostveiledning og kroppsanalyse.  Vi holder til på Lovisenberg, like ved St. Hanshaugen i Oslo. 37-bussen stopper bare 3 minutters gange fra høyskolen. Velkommen til studentklinikken vår!

klinikk6

Les mer om studentklinikk på Bjørknes Høyskole her