Vil du ha FN på CV’n din?

Er du kreativ, hardtarbeidende og keen på å jobbe for FN? Da er dette en unik mulighet for deg! FN søker nå enda en intern til sitt team ved UNHCR i Génève. Bachelorstudenter ved internasjonale studier og freds- og konfliktstudier ved Bjørknes Høyskole oppfordres til å søke, og en av våre studenter har allerede fått tilbud og takket ja til internship her sommeren 2017.

Hvordan søker du om internship?

Send inn din CV, samt et kort motivasjonsbrev om hvorfor du ønsker å arbeide for kampanje- og kommunikasjonsteamet i UNHCR med et spesielt fokus på Nansen Refugee Award. Spesifiser gjerne interesser og egenskaper. All dokumentasjon må være på engelsk. Søknaden skal sendes direkte til Tonje Johannessen på johannes@unhcr.org. Ta gjerne kontakt med Tonje direkte dersom du har flere spørsmål!

Les om Fredrik og Jørgen som har fullført sitt internship i Génève

Hvorfor bør du søke om internship hos FN?

Stillingen er en unik mulighet til å lære mer om hvordan FN systemet fungerer i praksis. Du vil jobbe sammen med faglig sterke og engasjerte kolleager, og du vil få muligheten til å påvirke UNHCR sitt arbeid med kommunikasjon, kampanjer og arrangementer, som har som mål å informere om og bedre situasjonen for mennesker som er tvunget på flukt.

Dette internshipet gjelder fra midten av juli 2017 t.o.m desember 2017.

Ikke gå glipp av denne muligheten!

Dette er en helt spesiell mulighet til å skaffe seg verdifull arbeidserfaring og til å arbeide i team med en annen Bjørknes Høyskolestudent. Fagstaben på FK/INT ved høyskolen oppfordrer deg sterkt til å søke!

Last ned og les stillingsbeskrivelsen for internship

Send maill med din søknad nå