Hvordan er det å studere på nett?

Har du ikke anledning til å studere fordi du ikke kan møte på forelesninger? Er reiseveien for lang, eller passer ikke oppmøtetidene til din livssituasjon? Da kan nettstudier være noe for deg.

Studier via nett gir deg mulighet til å studere når du vil og hvor du vil. Det gir altså rom for en svært fleksibel studiehverdag som gjør at du kan kombinere studiene med jobb, familie, reise osv. Du får også tilgang til gode læremidler, faglig diskusjon med andre studenter og en egen nettlærer.

Samme læringsutbytte

Du lurer kanskje på om du går glipp av noe ved å studere på nett? Bjørknes Høyskole har laget et helt eget opplegg for våre nettstudenter som gir god kvalitet og sørger for at nettstudentene  våre får anledning til å oppnå de samme læringsutbyttene som studentene som kommer på forelesning.

Nettstudier i praksis

Som nettstudent vil du få en grundig gjennomgang av pensum, mulighet til å diskutere med andre nettstudenter ved hjelp av digitale verktøy, være med i fagchatter, få tilgang til interaktive oppgaver og kurs og spennende innleveringsoppgaver. Du vil også ha en egen nettlærer som du kan ta kontakt med når du måtte ønske, og som vil svare deg på faglige spørsmål i innen 48 timer.

Les om nettstudier på Bjørknes Høyskole