Kamilla tar det første året av medisinutdanningen i Oslo

Kamilla Emilie Köller startet medisinutdannningen i Norge og skal videre til Slovakia sammen med resten av klassen neste høst. Her forteller hun litt om hvordan det har vært å komme i gang med den tøffe utdanningen.

Bjørknes Høyskole 1+5 medisinstudier 2016
Kamilla Emilie Köller er medisinstudent og tar det første året i Oslo

Hvorfor valgte du å studere medisin?

Jeg valgte å studere medisin fordi det har vært en drøm helt siden jeg var liten. Jeg har aldri hatt noen andre planer, og valgte derfor å satse på dette studiet. Jeg har også lenge hatt lyst til å bo i et annet land i noen år, og da passet dette veldig bra å kombinere.

Trives du med studiet ditt?

Så absolutt! Det er fantastisk gøy å endelig komme igang med dette lange og krevende studiet. Det blir mye lesing, hardt arbeid og mange eksamener, men det var jeg forberedt på. Flinke forelesere, både på Bjørknes Høyskole og Universitetet i Oslo, gjør undervisningen veldig bra. Det sosiale er også veldig bra!

Vil du anbefale 1+5 medisinutdanningen på Bjørknes Høyskole til andre?

Ja, det vil jeg. Om du velger å studere i utlandet, er dette en fin mulighet til å ta det første året i Oslo, og de resterende i utlandet. Du får bli godt kjent med klassen din før du starter på andre året, noe jeg liker godt. Jeg trives veldig godt!

Les mer om medisinutdanningen 1+5 her

Les om Truls som har fullført det første året i Oslo og er i gang med medisinstudiene i Slovakia