Kirkens SOS blir naboer med Bjørknes Høyskole

Kirkens SOS er landet største døgnåpne krisetjeneste på telefon, chat og SOS-meldinger. I Oslo besvarte de i 2017 over 28.000 henvendelser fra mennesker i følelsesmessig eller eksistensiell krise. Noen trenger å slå av en prat, andre tenker på å ta sitt eget liv. I mai 2018 blir vi naboer og det blir enda enklere for deg som student å jobbe frivillig.

Bli frivillig

Kirkens SOS ønsker å kunne være til stede for enda flere som trenger noen å dele sine tanker, følelser og erfaringer med. Vil du være en av dem? Du får god opplæring og en unik erfaring og praksis som vil gjøre deg forberedt og trygg på å snakke med mennesker i følelsesmessig og/eller eksistensiell krise.

Bli med på kurs

Neste kurs starter 6. mars – med søknadsfrist senest 20. februar. Les mer og meld din interesse på www.kirkens-sos.no/oslo
Tjenesten innebærer en vakt ca. hver fjortende dag og nattevakt hver 6. uke. Om nattevakter passer deg best, kan du velge fast nattevaktturnus. Dette innebærer nattevakt hver 3.uke. I tillegg til vakter kommer oppmøte i obligatorisk refleksjonsgruppe (først 3, deretter 2 ganger pr halvår), samt påbygningskurs for SOS-meldinger. Alle medarbeiderne våre får tilbud om å delta på to faglige samlinger i året, og i tillegg inviterer vi til sommerfest og nyttårsfest.

Hva lærer du som frivillig?

• Du lærer å møte mennesker i krise.
• Du lærer å være et lyttende medmenneske.
• Du lærer om andre menneskers livssituasjon.
• Du lærer å takle emosjonelle situasjoner som utfordrer.
• Du lærer å utforske og definere egne grenser.
• Du samarbeider med og lærer av andre frivillige medarbeidere.

Velkommen til våre nye naboer!

Kirkens SOS  flytter i mai 2018 til Lovisenberg Diakonale Gjestehus, nabobygget til studentkantinen på Lovisenberg. Bjørknes Høyskole gleder seg til å få nye naboer og håper dette kan engasjere mange av våre flotte studenter!

Meld deg på kurs hos Kirkens SOS