Anneli stortrives på fysioterapistudiet

Anneli tar en bachelorgrad i fysioterapi gjennom Bjørknes Høyskole. I dette blogginnlegget deler hun sine erfaringer rundt studieprogrammet med ett år i Oslo, to år i Nederland og ett års obligatorisk praksis og forteller om hvordan det er å være fysioterapistudent i Nederland.

fysio 5Skrevet av Anneli Skaane,  fysioterapistudent

Fysioterapeut er det jeg alltid har hatt lyst til å bli, fordi jeg tror på at kroppen er laget for å bevege seg. Fra før har jeg jobbet både i omsorgen og i treningsbransjen, og som fysioterapeut vil jeg motivere, inspirere og spre glede med fysisk aktivitet.

Varierte dager og spennende menneskerfysio 10

Å jobbe i helsesektoren byr på varierte dager, spennende mennesker og situasjoner du aldri trodde det var mulig å komme opp i. Jeg valgte fysioterapi fordi jeg vil være den positive delen av hverdagen som hjelper til å finne mer muligheter og mindre begrensninger.

Skolen er et kvalitetsstempel i Norge

Utdannelsen på Bjørknes Høyskole er knallgod og jeg anbefaler dette studiet videre. Første året i Oslo skapte en trygghet og godt klassemiljø før vi reiste til Nederland. Studieløpet videre i Nederland blir også sett på som et kvalitetsstempel hjemme i Norge, samtidig som du knytter kontakter fra andre land. Skolen er tøff og det stilles krav til selvdisiplin og planlegging, men om en vil bli best er det dette som gjelder.

Leiebil

Enschede er en perfekt studentby

Enschede er en koselig by i Nederland, sentralt på Europakartet. Det står ikke på å leie bil og kjøre til andre land, eller sette seg på toget vestover mot Amsterdam eller østover mot Tyskland. Nederland er flatere enn Danmark og vi sykler rundt på sykler uten gir, studerer og drikker vin til 30 kroner på restauranter. Det er to store universiteter i byen, noe som gir en følelse av at det er flere studenter enn fastboende her. Kommer du 4 km utenfor sentrum kan Enschede tilby mange kanaler og fin natur for løping og sykling.

Her er alt lagt til rette for å ha en skikkelig bra studietid, søk nå!

Hilsen Anneli, fysioterapistudent på andre året i Nederland

Vil du studere fysioterapi? Les mer, og søk her!