Studentengasjement som nytter

Veldedighetskomitéen er en liten gruppe engasjerte freds- og konfliktstudenter som ønsker å gjøre en forskjell. Ved å arrangere den årlige Veldedighetsgallaen til inntekt for Flyktninghjelpen får vi både vist engasjement og gitt noe tilbake til alle parter! De som bidrar ved å kjøpe billetter får et fantastisk show med kjente artister, dansere og stand up'ere. 100% av billettprisen og alle andre inntekter går uavkortet til Flyktninghjelpen. Vi håper at så mange som mulig kommer på Veldedighetsgallaen 20. april, og tar med venner, familie eller kjæresten. Vi kan love en fantastisk kveld der du bidrar til et godt formål!

Årets veldedighetskomitè; Amanda, Ayan, Fredrik, Hanne, Marie og Marita, forteller om veldedighetsgallaen 20. april:

Ny start

Nå er vi kommet til 2016, et helt nytt år for oss alle. Det er vanlig å si at med et nytt år foran oss kommer nye muligheter, det er også slik jeg ser det. Og for de fleste av oss studenter betyr det et nytt semester med nye emner som skal læres. Det er det dette innlegget vil handle om, en ny start – nye muligheter.

Glem ikke 20. april !!

For oss studenter betyr et nytt semester – nye muligheter til å bli enda bedre, mindre skippertak og mer fokus. Det er på en måte en ny start, med blanke ark og en spisset blyant der alt ligger til rette for at dette skal bli et bra semester, et bra år. For oss i veldedighetskomitéen er dette noe vi gjerne vil sette fokus på i de kommende månedene. Den 20. April arrangerer vi årets veldedighetsgalla, alle pengene vi samler inn vil gå uavkortet til Flyktninghjelpens prosjekter for utdanning til syriske barn og unge. Vårt ønske er at Syria, etter krigen, skal kunne starte med blanke ark og en spisset blyant. Det er her utdanning er viktig – kunnskap som skal sikre Syrias fremtid. Slik at de kan komme tilbake i verdenssamfunnet som en stabil og fredelig stat, hvor alle skal ha de samme forutsetningene for å lykkes. Det er dette vi veldedighetskomitéen har hatt som mål siden vi begynte med planleggingen av Veldedighetsgallaen 2016.

Show og veldedighet

Vi er seks freds- og konfliktstudenter som hvert år arrangerer en veldedighetsgalla til inntekt for en eller flere veldedige prosjekter. Vi arbeider med å sette sammen et fantastisk show med artister, komikere, dansere og kjente personligheter fra Bjørknes Høyskole og Flyktninghjelpen. Gallaen blir som tidligere år arrangert på Wallmans Oslo, der publikum kan glede seg til et fantastisk show og samtidig få et innblikk i hva pengene går til. I forkant av arrangementet har vi flere andre eventer hvor vi selger vafler og billetter, har quizer, leker og loddsalg med sponsede premier. På facebooksiden vår får du oppdatert liste over artister som har takket ja.  Vi kan allerede avsløre at Nilsi har takket ja  til å være konferansier. Jan Egeland fra Flyktninghjelpen, Didrik Solli Tangen og  Kevstah er noen av de som stiller på scenen. Flere avsløringer

Følg oss og hold deg oppdatert

Følg oss på www.facebook.com/veldedighetsgallaen for mer info om arrangementet og hvorfor utdanning til syriske barn og unge er viktig. Har du ikke mulighet til å komme på Veldedighetsgallaen men ønsker å gi et lite bidrag kan du gjøre det her.

Vi sees!
Hilsen årets veldedighetskomitè ved Bjørknes Høyskole
Amanda, Ayan, Fredrik, Hanne, Marie og Marita.

Les mer om freds- og konfliktstudier ved Bjørknes Høyskole her