Studentkonkurranse med reisestipend

I disse dager kan studenter fra hele Europa delta i en konkurranse hvor man kan vinne et stipend på 3000 € og tilbudet om et internship ved Travelbird sitt hovedkvarter i hjertet av Amsterdam.

Om konkurransen og reisestipendet

TravelBird opererer i flere europeiske land, blant annet Norge, og målet er å inspirere reiselystne nordmenn hver dag. Hovedkvarteret ligger i hjertet av Amsterdam, hvor de fleste TravelBird-ansatte jobber. TravelBird har 550 ansatte fra mer enn 30 land, hvor gjennomsnittsalderen er 27 år og dermed godt egnet for studenter.

Mulighet for internship

Internshipet gir vinneren muligheten til å jobbe for et nyoppstartet internasjonalt selskap og få arbeidserfaring innen ulike fagområder, blant annet HR, økonomi, markedsføring og webrelatert arbeid. Du kan selv velge internshipets varighet og når du ønsker å starte.

For å søke må du:

For å søke på stipendet og internshipet skal du besvare følgende spørsmål så grundig som mulig:

Hva har vært din mest inspirerende reiseopplevelse?

Du skal tenke nøye gjennom spørsmålet og angripe oppgaven fra et så vidt, kreativt og inspirerende perspektiv som mulig. De fleste format aksepteres, fra essay til film. Oppgaven besvares individuelt. Se TravelBird sine sider for utfyllende informasjon om konkurransen og søknadsprosessen  (dersom du ikke ønsker å gjennomføre internshipet er det også mulig å kun velge stipendet dersom du skulle være den heldige vinneren).

Søknadsfristen er 31. mai 2016 kl 23:59, og vinneren annonseres på TravelBird sine sider 15. juni.