Veldedighetsgallaen 2017 – Sammen for Syria

Veldedighetkomiteen inviterer til vårens største studentdrevne veldedige arrangement i Oslo, organisert av studenter på Freds- og konfliktstudier og Internasjonale studier i samarbeid med Flyktninghjelpen. Se kjente komikere og artister, og bli med å by på fantastiske premier! Veldedighetsgallaen finner sted 26. april på Wallmanns Oslo.

Veldedighetsgalla

For syvende år på rad samler Veldedighetsgallaen inn penger til Flyktninghjelpen og deres arbeid med syriske barn og unge på flukt. I år er pengene øremerket skolegang for syriske barn og unge i nærområdene. Over 2.8 millioner syriske barn er i dag uten skolegang. Ved å få barna tilbake på skolebenken gir vi dem et fremtidshåp, normaliserer deres hverdag og vi vil være en bidragsfaktor for å forhindre radikalisering.

La barn være barn, gi dem håp og bli med oss og bidra!

Se kjente komikere!

Våre kjære komikere og artister, blant annet Ørjan Burøe, Christian Ingebrigtsen, Terje Sporsem, BISŌN, Sivert Sivertsen, Eirik Næss og Nico D er klare for å innta scenen den 26. April.

Terje Sporsem skal lede kvelden som konferansier, og i tillegg til standupshow og fantastiske sanginnslag, vil det også komme innslag av dans og annen scenekunst. Du kan for eksempl glede deg til Kompani to og Quick Style Youth.

Veldedighetskomiteen2017

Du kan vinne kunst, gavekort på The Thief og mye mer

I tillegg tuil ren underholdning blir det auksjon med et maleri fra Rolf Groven, en stol fra HÅG og mye mer. Det blir  loddtrekning der du kan vinne gavekort fra THE THIEF med spa, hotellovernatting hos Frogner House Apartments og Saga Hotel,  beautybehandlinger hos skjønnhetssalonger, fribilletter hos Saga Kino, gavekort på lunsj- og middag hos flere kjente restauranter, familieopplevelser i Holmenkollen og Tusenfryd, og billetter til Munch- og Ibsenmuseet. Dette er bare et lite utvalg! Her er det et helt kinderegg av opplevelser og spenning mens du støtter en god sak. Hver enes

Hver eneste krone fra billettsalg, auksjon og loddsalg går uavkortet til Flyktninghjelpen

Vil du bidra?

Kjenner du noen som har lyst å bidra, eller har du noen kontakter, gaver eller innspill å komme med? Ikke nøl med å ta kontakt.

Det skjer veldig mye bak kulissene i tiden mot gallaen, så følg med i sosiale medier for å få med deg siste nytt av artister, program og nyttig informasjon om kvelden. Instagram og Facebooksidene blir oppdatert fortløpende.

#veldedighetsgallaen #sammenforsyria

Veldedighetsartisterkomikere2017

Slik kjøper du billett

Vi ser fram til en fantastisk kveld på Wallmans Oslo! Informer familie, slekt og venner, og ta med alle på det som ligger an til å bli en uforglemmelig bra kveld! Billetter kjøpes ved å Vippse 300,- til Vippsnummer 10203 (da vil billetten ligge klar til deg den 26. april).I tillegg er det jevnlig billettsalg i studentkantinen på Bjørknes Høyskole.  Har du ikke anledning til å delta på gallaen, men likevel lyst å støtte arbeidet til Flyktninghjelpen? Da er det bare å Vippse en valgfri sum til Vippsnummer 10203. Ingen bidrag er for små eller store, vi setter stor pris på alt.

Finn oss her:

Instagram: https://www.instagram.com/veldedighetsgallaen/

Facebook: https://www.facebook.com/Veldedighetsgallaen/

Facebookarrangement: https://www.facebook.com/events/224434307977708/
Snapchat: charitygala2017

Vi oppfordrer alle til å komme, og håper vi sees på Wallmans 26 april!

Hilsen Veldedighetskomiteen 2017 ved:

Malin Løkås, Ragnhild Ofstad, Kine Tillereggen, Elise Vikki, Katharina Knutsen, Tina Sharma

bjørknes2

Få siste nytt fra Veldedighetsgallaen