Veldedighetsgallaen 25. april 2018

Veldedighetskomiteen begynte arbeidet med Veldedighetsgallaen allerede i september. Om en måned står de klare med artister, appeller og standup-komikere på Vulkan Arena og håper å ønske deg velkommen til en kveld med mening!

Utdanning til unge på flukt

Det er åttende år på rad at studentene ved Bjørknes Høyskole arrangerer en veldedighetsgalla. Som tidligere år går alle pengene som samles inn til NRC Flykninghjelpen, og i år går pengene til deres arbeid for unge på flukt. En av de viktigste oppgavene til Flyktninghjelpen er at barn og unge skal fortsette å lære. Hele 59 millioner av verdens barn går ikke på skole i dag, og mer enn 1/3 av disse bor i konfliktområdet. Flyktninghjelpen bygger derfor skoler og klasserom, utdanner lærere, bidrar med undervisningsmateriell og sørger for at nødvendig utstyr er på plass.

Ved å kjøpe billett til veldedighetsfesten 25. april bidrar du til å hjelpe unge på flukt. Hver eneste krone som samles inn gjennom billett- og loddsalg med mer går uavkortet til Flyktninghjelpen«

«Disse studentene er fremtiden til landet vårt.» sier lærer Daniel Deng (i midten). Foto: David Belluz/NRC 2017

Når lærestedet gir beskyttelse og stabilitet

Et lærested kan bidra til å gi barn og unge beskyttelse, stabilitet og grunnleggende ferdigheter og kunnskap. Daniel Deng er lærer ved Flykninghjelpens YEP senter i Gordhim, Sør-Sudan. Hver dag lærer han bort tallforståelse til 80 studenter. ”Jeg vil hjelpe ungdommene med å lære fordi alle har rett på en utdannelse, selv om de har mistet flere år med skolegang på grunn av slåssing og fattigdom” forteller han.

Kjøp billett til årets veldedighetsgalla

Med stort engasjement har Veldedighetskomiteen jobbet for å få på plass kveldens underholdning. I løpet av kvelden vil både artister og standup-komikere stå på scenen. Komiteen har blant annet bekreftet Kaveh, August Dahl og Mentum. Ørjan Burøe er kveldens konferansier. Det vil også være loddsalg hvor publikum kan vinne flotte premier, blant annet et ukespass til Øyafestivalen!

Studentene som står bak arrangementet gleder seg til å ta imot publikum på Vulkan Arena 25. April, og har stor tro på at dette blir en kveld fylt av mye følelser.  «Dette er et perfekt avbrekk i eksamensperioden, og en god anledning til å gjøre noe sosialt med kollokviegruppa eller vennegjengen«, sier studentene. «Samtidig bidrar dere til å hjelpe unge på flukt. Hver eneste krone som samles inn på billetter, loddsalg eller annet går uavkortet til Flyktninghjelpen«.

Kvelden nærmer seg med stormskritt og billettene selges fort. Følg oss på facebook.com/veldedighetsgallaen og Instagram @veldedighetsgallaen for oppdateringer.

#ungeforunge

Til Veldedighetsgallaen på facebook