10 gode grunner til hvorfor du bør komme på kostveiledning

Har rutinene blitt snudd opp ned og kostholdet dermed blitt nedprioritert? Innerst inne vet du hvor lurt det er å ta imot gode råd. Her er 10 gode grunner hvis du trenger et siste spark for å bestille time.

1. Vi hjelper deg å komme i gang!

Har du vurdert å gjøre kostholdsendringer, men synes det er vanskelig å komme i gang og vite hvor du skal begynne? På kostveiledning kan du få enkle tips til hvor du bør starte og kanskje den nødvendige motivasjons-«boosten» til å komme i gang!

2. Du får en grundig vurdering av kostholdet ditt

Hvordan er måltidsrytmen din? Spiser du nok frukt, grønnsaker, fisk og fullkorn? Bør du ta noen kosttilskudd? Dette og mye mer vil du få svar på i en kostveiledning.

3. Individuelt tilpassede råd

For at det skal være mulig for deg å følge kostrådene vi gir, er det viktig at de er realistiske og gjennomførbare for deg. Derfor tilstreber vi å gi råd og veiledning som er tilpasset din livsstil, dine forutsetninger og dine mål!

4. Kostveiledningen kvalitetssikres av en klinisk ernæringsfysiolog

Veiledningen gjennomføres av en tredje-års student på bachelor i ernæring. Det er imidlertid alltid med en erfaren klinisk ernæringsfysiolog som veileder.

5. Kostveiledningen følger norske helsemyndigheters anbefalinger

Det vektlegges at kostrådene som gis er godt underbygget av forskning, og ikke av seneste ukes medieoppslag. Du kan derfor være trygg på at veiledningen du får er i tråd med kostrådene fra norske helsemyndigheter.

6. Næringsberegning av kosthold

Ønsker du et mer detaljert innblikk i for eksempel hvor mange kalorier du spiser i forhold til behovet ditt? Om du får i deg nok protein i forhold til treningsmengden din? Eller kanskje om du får i deg nok kostfiber, jern eller kalsium? Vi kan gjøre beregningen for deg.

7. Vi følger deg opp!

Har du behov for mer veiledning eller ønsker en ny gjennomgang av kostholdet ditt for å få oversikt over endringene du har gjort? Eller kanskje du trenger hjelp for å holde motivasjonen oppe? Alle som kommer på studentklinikken vil få tilbud om oppfølgingstimer.

8. Videokonsultasjon

Vi har hatt god erfaring med å tilby videokonsultasjoner. På denne måten kan både du som klient og studenten sitte hvor som helst i landet, og likevel få en god kostveiledning.

9. Du gjør en god gjerning ved å hjelpe studentene som trenger praksis

For at studentene skal bli gode kostveiledere etter fullført utdannelse er det kjempeviktig med praksis i studiet. For å få til det er vi helt avhengig av at studentklinikken har tilstrømming av klienter.

10. Det er gratis

Sist men ikke minst; tilbudet er helt gratis. Velkommen til studentklinikken vår!

Les mer om studentklinikk på Bjørknes Høyskole her

Bestill gratis kostveiledning her