Amerikansk politikk med innestemme

Amerikansk politikk med innestemme

Sammen med sin tidligere romkamerat Emily fra University of Virginia, har Hilde bestemt seg for å hive seg på podcast-bølgen. Da Hilde og Emily bodde sammen i Charlottesville, Virginia, fulgte de ofte med på amerikansk media. De ble ganske nedstemte over de krakilske «debatt»-programmene på amerikansk kabel-TV.

Her finner du podcasten Ceasefire (finnes også på iTunes og for andriod)

 

Hilde Restad

Derfor har Hilde startet podcast

Det verste var kanskje «Crossfire», et program ledet av en demokrat og en republikaner. Dette programmet var så dårlig at Jon Stewart, den tidligere programlederen for The Daily Show, i 2004 gjestet programmet og fikk det kansellert av CNN på grunn av sin kritikk. (Se videoen her)  Hilde og Emily er også på motsatte sider av det ideologiske spektrumet, men ønsker å diskutere amerikansk politikk med innestemme.

 

 

Ceasefire -en podcast om amerikansk politikk laget med innestemme

Derav Ceasefire, som fokuserer på amerikansk politikk med et statsvitenskapelig blikk og europeisk distanse. Denne uken skal det handle om Russlands innblanding i det amerikanske presidentvalget i 2016, og hva som egentlig er status på etterforskningen. Vil det konservative USA kunne akseptere at Trump stilles for riksrett dersom FBI konkluderer med at han brøt loven og samarbeidet med Putin mot Clinton? Dette og mer diskutere de i akkurat denne ukas episode, som du kan høre her.

 

Ceasefire -allerede en prisvinner

Etter bare 5 episoder har podcasten Ceasefire allerede mottatt en pris fra Britisk American Association for American Studies (BAAS). Prisen gjelder bla. penger til teknisk støtte. Podderne Hilde og Emily er invitert til BAAS’ konferanse i London i april for å ta i mot prisen. Vi gratulerer!

 

Lær mer med bachelor i internasjonale studier eller freds- og konfliktstudier

Relaterte innlegg