Om Bjørknes Høyskole

Bjørknes Høyskole ligger i Oslo og tilbyr høyere utdanning innen helsefag og samfunnsfag både i Oslo og på nett. I tillegg sender vi flere hundre studenter til utlandet hvert år.

Studier midt i Oslo

Bjørknes Høyskole ligger midt i Oslo ved St.Hanshaugen, en populær bydel, bare 10 minutter fra Oslo sentrum.  Høyskolen har som hovedvirksomhet å tilby høyere utdanning innen helse- og samfunnsvitenskap både ved stedlige studier og nettstudier. Som en sentral del av hovedvirksomheten inngår forskning, faglig utvikling og formidling. Bjørknes Høyskolen ble et eget AS i 2008, men det første studieprogrammet startet allerede i 1997.

Bjørknes Høyskole har de siste årene vært i sterk vekst, men er fortsatt en forholdsvis liten høyskole med korte beslutningsveier. Høyskolens kjerneverdier; kvalitet, nærhet og pålitelighet, innebærer at våre studenter og våre ansatte skal føle seg trygge på at vårt faglige tilbud er av høy kvalitet med stort fokus på enkeltstudenten.

Vår entusiasme er vår drivkraft. Men det er først når entusiasmen smitter, at vi bidrar til at andre blir inspirert til å strekke seg. Vi motiveres av tanken på å sette våre studenter i stand til å forme fremtiden for seg selv og for samfunnet. Vår holdning er at alt til enhver tid kan gjøres bedre, både det vi gjør og hvordan vi gjør det.

Mennesker som kan stå for det de gjør og måten de gjør ting på utvikler stolthet. Hos oss bygger vi stolthet på å strekke oss etter å levere høyeste kvalitet innen alt vi foretar oss, vise nærhet til alle vi møter og være pålitelige samarbeidspartnere for samfunnet vårt, studentene våre og hverandre.