Stor mediepågang om Trump-skandalen

Stor mediepågang om Trump-skandalen

Den siste tiden har USA-forsker Hilde E. Restad igjen hatt stor pågang fra radio, TV og dagspressen. Alle vil ha siste nytt om den pågående skandalen rundt Trump-valgkampen og Russland.

Følg siste nytt fra @hilderestad på twitter

 

Trump: fra person til sak

-Nå snakker vi altså sak og ikke person, og akkurat det er på tide, sier Restad i en kommentar. -En ting er å få en president som åpenbart ikke var klar for jobben, nå er vi der at vi ser konsekvensen. Vi snakker ikke bare lenger om en inkompetent og ubehøvlet president, men kanskje om en korrupt president.

Vil ikke vende seg mot Trump: Dagsavisen 13. juli

 

En skandale som kan ramme demokratiet

Media har alltid vært interessert i personen Trump og alle skandalene som dukker opp rundt ham. Nå er de interessert i en vaskeekte skandale som kan ramme det amerikanske demokratiet alvorlig. -Det er ikke min plass å spekulere i fremtiden, sier Restad. -Jeg kan heller prøve å forklare hva som har skjedd så langt, sette det i kontekst og forklare hva det betyr. Russlandsaken er under etterforskning så vi vet ikke hva som kan komme til å skje. Valgresulatatet har vist at det ikke lønner seg å spå om fremtiden.

Venter flere historier om russiske koblinger: DN 12.juli

 

Ikke over med det første

-Med tanke på alt som har kommet ut i offentligheten kan man spørre seg hva FBI sitter på og hva som enda ikke har kommet ut. Denne saken kommer ikke til å avta enda, avslutter Hilde.

USA-ekspert før Trump møter Putin: – Viktig at Trump ikke lar seg manipulere: Aftenposten 3. juli